Håndsprit med eget logo

Håndsprit med logo i eget design kan blive en del af din markedsføring og give ekstra eksponering som reklame- eller firmagave. Jeres logo på flaskerne er med til at skabe genkendelighed og fungerer som en effektiv påmindelse til kunden, da håndsprit bruges mange gange.

De mindre flasker, som vores 20 ml håndsprit med spray og 50 ml håndsprit, er meget populære, da de er både lette og praktiske at have liggende i bilen eller have med på farten i en taske, lomme m.m. Virksomhedens logo bliver således eksponeret utrolig ofte og mange steder, når håndspritten kan bruges og tages med hvor som helst.

Design din egen 20 ml håndspritDesign din egen 50 ml håndsprit

Tilpas håndsprittens indhold og få trykt eget firmalogo på flasken

Hos SafeLogo kan du designe din egen håndsprit og få trykt virksomhedens logo på flasken. Du finder et bredt udvalg af forskellige typer håndsprit i højeste kvalitet med en alkoholkoncentration på 70-85 %.

Du har mulighed for selv at sammensætte håndsprittens indhold og vælge størrelse på flasken. Du kan bl.a. vælge imellem flydende, gel eller softgel håndsprit med forskellige låg, duftvarianter og plejende ingredienser. Herefter uploader du dit logo og vælger pakning, levering og det ønskede antal.

Produkterne bliver produceret i Danmark.

Skal vi hjælpe dig videre?

Er du interesseret i at få et tilbud på håndsprit med logo i eget design, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 8980 0000 eller sende en mail til info@safelogo.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os