Håndsprit og hånddesinfektion til erhverv

Vi oplever stor efterspørgsel på håndsprit og hånddesinfektion til erhverv, der vil skabe en tryg arbejdsplads for deres medarbejdere. Stilles håndsprit til rådighed ved fx indgange, toiletter, køkken og kantine, kan I sikre en god håndhygiejne og minimere risikoen for sygdom og smittespredning mellem medarbejderne og besøgende.

Hos SafeLogo finder du et stort udvalg af forskellige håndsprit produkter i gel, spray og flydende desinfektion, som vi leverer til bl.a. kontorer, institutioner, butikker, klinikker m.m.

Forskellige former og størrelser på håndsprit til erhverv

Du kan vælge imellem flere typer hånddesinfektion i forskellige duftvarianter, med plejende ingredienser og i forskelige mængder, så det passer til ethvert behov – alt fra 20 ml til 5000 ml flasker.

I vores sortiment finder du bl.a.:

  • Flydende håndsprit
  • Gel og soft gel håndsprit
  • Håndsprit med fliplåg, spray-funktion, pumpe, skrue- eller kliklåg

Tag et nærmere kig på vores udvalg af hånddesinficerende produkter på siden her.

Håndsprit med dit eget logo

Vi rådgiver om mulighederne – kontakt os

Hos SafeLogo tilbyder vi bestilling af håndsprit og hånddesinficerende produkter med trykt firmalogo på flasken. Du kan evt. læse mere om muligheden for håndsprit med logo i eget design.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig videre med valg og bestilling af håndsprit. Du er meget velkommen til at give os et kald på tlf. +45 8980 0000 eller sende en mail til info@safelogo.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os