Storkøb af håndsprit til virksomheder

Håndsprit og hånddesinfektion er blevet en vigtig del af vores arbejdspladser for at sikre en optimal håndhygiejne. SafeLogos store udvalg af hudvenlig, bakteriedræbende gel og flydende håndsprit kan bruges som et effektivt supplement til at vaske hænder for at mindske smittespredning mellem kollegaer og besøgende. Stil fx en håndsprit i kantinen, køkkenet, ved toiletter, indgange på arbejdspladsen og andre miljøer, hvor det er helt essentielt med en god håndhygiejne.

På safelogo.dk kan du købe hånddesinfektion og håndsprit engros til fordelagtige priser i forskellige størrelser og pakninger. Du har mulighed for selv at sammensætte håndsprittens indhold, få trykt eget logo på produktets label og vælge flaskens størrelse, så du får lige præcis den håndsprit, der bedst muligt matcher dine ønsker og behov.

Er du interesseret i storkøb af håndsprit med eget logo?

Læs mereSend os en mail

Storkøb af håndsprit til virksomheden

Den bedste løsning til en god håndhygiejne på arbejdspladsen er at spritte hænder. Vi tilbyder forskellige typer af hudvenlige, hurtigttørrende og effektive håndsprit til virksomheder, så du og dine kollegaer kan få rene og bakteriefri hænder.

Vores håndsprit er fremstillet, så det indeholder ethanolbaseret alkohol og har en koncentration på 70-85 %. Ifølge Statens Serum Institut skal en effektiv håndsprit indeholde en samlet alkoholprocent på minimum 70 %.

Få eget logo på håndspritten

Vi tilbyder køb af flydende håndsprit og håndrensende gel med logo tryk. Håndsprit er blevet en naturlig del af vores hverdag, og vi anvender det flere gange i løbet af en dag, hvorfor det er en rigtig god reklameartikel. Dine medarbejdere og kunder vil blive mødt med virksomhedens logo, når håndspritten findes frem fra tasken eller står til rådighed på arbejdspladsen.

På safelogo.dk har du mulighed for at vælge flaskestørrelse, variant og indhold. Bestillingen afsluttes med upload af logo, valg af pakning og angivelse af det ønskede antal håndsprit.

Læs mere

Sammensæt jeres egen håndsprit

SafeLogos gel, softgel og flydende håndsprit kan fås i en parfumefri variant eller med forskellige dufte – såsom agurk, lavendel eller citrus. Vi benytter kun den bedste kvalitets sprit til vores produkter for at undgå ubehagelige og stærke lugtgener, og duftvarianterne er med til at give en mere behagelig duftoplevelse både under og efter brug.

Produkterne er desuden tilsat håndplejemiddel i form af fugtgivende glycerin for at blødgøre huden helt uden at fedte. Du kan vælge fra 1-4 % glycerinindhold, så håndspritten er velegnet til hyppigt brug uden at udtørre huden.

Afhængig af flaskestørrelsen du vælger, er det muligt at få håndsprit med skruelåg, pumpe, spray-funktion, flip- og vippelåg. Du kan finde mere information og designe din egen håndsprit for hver af vores følgende flaskestørrelser:

Alle produkterne bliver produceret i Danmark.

Har du brug for hjælp?

Du kan altid tage en snak med os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning i forbindelse med indkøb af håndsprit til virksomheden.
Ring til os på tlf. +45 8980 0000 eller skriv til os på mail info@safelogo.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os